COACHES

Even voorstellen..

Twee jonge mannen die samen een uitdaging aan zijn gegaan waar zij in geloven; zorg aan huis bieden. Met onze kennis en plezier voor het vak willen wij jou helpen met het bereiken van jouw doelstellingen!

Jim Oosterweghel

Fysiotherapie | Student

Jim heb ik leren kennen als een zeer leergierige, serieuze en vooral betrouwbare vent. Naarmate wij elkaar beter leerde kennen en vrienden werden, kwam ik er achter dat er een natuurlijke onrust in hem heerste. Na het behalen van zijn diploma op het CIOS, is hij alleen naar Australië gereisd waar hij zichzelf beter heeft leren kennen. Eenmaal terug in Nederland is hij de uitdaging aangegaan om fysiotherapie te gaan studeren aan de Hogeschool in Utrecht. Naast de drang om zoveel mogelijk te leren over het menselijk lichaam, mensen met zijn kennis te helpen, is hij zelf ook veel in de sportschool te vinden.

Bent u opzoek naar een betrouwbare trainer/masseur met passie en kennis voor het vak? 

Dan bent u bij Jim op de juiste plek!

info@coachesathome.nl

Noah böhm

Fysiotherapie | Student

Noah ken ik als een sportieve, intelligente jonge man die niet bang is zijn handen vuil te maken. Hij is een doorzetter die na het behalen van zijn diploma op het CIOS fysiotherapie is gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht. Zijn enthousiasme siert hem en maakt de omgang met Noah zeer prettig. Jouw persoonlijke doelstellingen worden met hard werken in combinatie met zijn energierijke manier van training geven behaald. Met zijn ruime ervaring op het gebied van loop- en conditie training in verschillende sporten begeleid hij trainingen op een hoog niveau.

Noah is een man van zijn woord, die voor u klaar staat in weer en wind!

info@coachesathome.nl